Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kommer förstås inte alltid att lägga ut en dagens aforism. Dessutom är aforismer mera tycken och reflektioner på företeelser, snarare än att de skulle vara ordspråk eller sanningar för 'alla' att tycka vara 'av godo'.


Dagens aforism 2011 08 05







Allting kan man lära sig ur böcker.
Allt utom egen erfarenhet.
Vilket man måste erövra
genom egna praktiska misstag.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-05 08:09



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, ibland slår man upp fel sidor i böckerna. Man lär sig efter en tid hur långt in i lexikonet man skall slå för att komma till en viss bokstav. Eller, vad svarade jag på nu..?
2011-08-05

  mare VIP
Livets väg lär mer än böckernas värld, såklart att misstag finns, men
dom behövs för att utvecklas...livets väg är ett äventyr ;)
2011-08-05

  Alva Johnsson VIP
Inte bara genom sina misstag tycker jag.
Även attl det förträffliga vi lyckas prestera.
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP