Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Afrikas horn moln på himmelen


Ibland räcker det inte att le, fastnar i halsen



Tårar mot fönstret
himlen gråter över all
smuts och elände
som solkar ner även de
dagar då solen skiner




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-05 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP