Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problemlösning för publicering o ändring av texter



A, Har du problem med radavståndet?

Lösning
Det beror på radbyte, om du skiter i att byta rad själv och bara skriva på, då skapar datorn täta rader. men om du byter med skift, då skapas glapp... så det är bättre att bara skriva, göra skiljetecken, och så redigera först när texten ligger i poeter.
Får du ändå problem kan du välja att lägga texten obearbetad i 'dagbok', sedan gå in i dagboken och ändra, redigera bort skiljetecknen där och se till att allt står på 'rätt rad'.
Sedan klickar du i rätt kategori under texten så finns den inte längre i dagboken, utan bland dina texter, för andra att läsa.



B, Vill du att texten skall hamna i läs gärna?

Lösning
Skriv och publicera din text.
Klicka på 'Texter' i högerspalten på din egen sida.
Kolla in din textrubrik bland de uppräknade texterna.
Välj på de alternativ som finns i rutorna efter rubriken.
Kolla under 'läs gärna' och välj 'lägg till'.



C, Vill du gå in och ändra i en text du har skrivit?

Lösning
Klicka på 'Texter' i högerspalten på din egen sida.
Kolla in din textrubrik bland de uppräknade texterna.
Välj längst till höger att klicka på 'ändra'.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-05 13:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
texten är korrigerad nu
råkade skriva 'vänster'
där det skulle stå 'höger'
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP