Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnernas Skog

Silkestrådar i framfart

Snuddar gräset med fotsulan

Hjular in i naturen

Svingar från gren till gren

Uppfylld av livets kraft

Upplyft av tårkanaler

Upplevd av mig själv

Smälter in i det urgamla

Till rötterna

Omfamnar mina anfäder

och slungas ut som ny




Fri vers av Zthephan
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-05 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zthephan
Zthephan