Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör av dig snart

Jag saknar dig så att hjärtat värker,
jag är så rädd för att förlora dig,
jag hann inte ens njuta av vår tid

jag minns så tydligt när du satt där bredvid,
jag kunde känna din värme i hela min kropp,
vi höll hand och vi såg träden sväva förbi,
vi satt på bussen och jag tyckte om hur vi satt så nära

jag vill bara se ditt leende,
jag vill känna din värme
och jag tycker om att ligga bredvid dig
och se hur du andas,
se på dig när du sover

din närvaro får mig att känna lugn,
du förtrollar hela stämningen
till något underbart,
jag saknar dig så mycket

snälla, hör av dig snart!




Fri vers av Paulis
Läst 135 gånger
Publicerad 2011-08-06 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulis