Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade syster och hennes man på Bröllopsdagen <3


Tro

Jag kan känna den rädsla du bär när natten faller
Jag vet att vägen inte alltid har varit lätt
För När livet och hjärtat inte spelar samma sång
Och ingenting annat än kärleken ger rim och reson

När dina tårar har torkat och du lämnar stolthet och fördom bakom dig
tro på att det finns en väg ut, ut ur de redan upptrampade spåren
Men Om du tror, tror på allt du är och på allt som vi har

En Tro på kärleken

Och inte låta rädslan fånga dig , vad som än sker
Tro på din styrka som lyser igenom allt
Livet ger dig tusen fallt
I allt du önskar

För när han,
Är den som väljer att lägga sin kärlek framför dina fötter
Måste du förstå att allt kommer att ordna sig

Jag vet att vägen inte alltid är lätt
För När livet och hjärtat inte spelar samma sång
Och ingenting är längre som man tror

Vänder livet plötsligt om

När dina tårar har torkat och du lämnar stoltheten för en ny morgon
Vågar en ny tro sakta växa fram

En tro på Kärleken

Hon kom in i ditt liv som om du drömt henne sann
Så låt henne få visa på att allt hårt slit och alla sömnlösa nätter
Som ledde dig hit var mödan värd

För om du vågar, vågar tro på en ny morgondag
Tro på det vi har
Så ta min hand för våra liv börjar nu

Tro, tro på vem du är och att hon alltid skall finnas vid din sida.


/JohannaMJansson2011-08-06




Fri vers (Fri form) av JohannaMJansson
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-07 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson