Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Andra Sidan Ån

Avskyvärda best som bestiger berg med ändlösa flockljud

Driver min hjärnsubstans till vansinne som ebbar ut i floden Omöjligt

Ser dig när du står på andra sidan och vinkar

Är bara en å, flod, ett hav imellan.

Vad fan ska jag göra

Fattar du inte att jag saknar dig

Varför måste du vara så långt borta

Men ändå bara...

På andra sidan ån.




Fri vers av Zthephan
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-07 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zthephan
Zthephan