Olika falla Ödets lotter...
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olika falla Ödets lotter...



8/8: Namnsdagslimerick till Silvia och Sylvia

 

När Silvia blev Sveriges drottning

slet Sylvia med gyttjebrottning.

Ja så kan det gå.

Alla dra vi vårt strå

i tillvarons märkliga lottning.

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-08 04:28

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Jag skulle gärna se landets drottning
gå trenne ronder i gyttjebrottning;
Gärna, förslagsvis mot Beatrice Ask
eller Filippa i blask och i slask.
Gyttjebrottning är icke förnedring
nej länder de stridande blott till hedring.
Gyttja är dessutom bra för hud
och används av mången som skall kläs till brud.
2011-08-08

  Daniel_78 VIP
Kvinnlig gyttjebrottning är en sport väl värd en drottning.
2011-08-08

  Zelogath
Blir alltid glad av att läsa dina limerickar
Det var ett tag sedan för mig
Kanske ett halvår sedan
Eller längre
Sluta aldrig med detta!
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP