" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Sommaren är kort, det mesta regnar bort" (T.Ledin)




Årstidselegi

Havet har lagt sig, vimplarna slokar

regnet i skurar jorden livnär.

Svalka i luften, flyttfåglar sträcker

säg, är det möjligt att hösten är här?

 

Vart tog du vägen ljuvliga sommar

smekande vindar, doft av jasmin?

Säg, har du drunknat? Segrade Pluvius?

Måtte den lede ta Tomas Ledin!

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-08 15:32

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
sommaren ä-r här,
nota bene!!
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP