Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pastellögon 3

och det kanske är sorgligt att den enda
kontakten vi har med varandra
är en monoton envägskommunikation
genom Twitter,

men jag tycker att det är bra

det här är den sista dikten
jag skriver om dig och dina pastellögon




Fri vers av enheinekentack
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-09 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enheinekentack
enheinekentack