Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

“kodak moment”



Ensamheten säger inget, den visar en bild.
Bilden av mitt hem,
min tro på framtiden,
min vilja att bli bättre,
min styrka.
Den visar dig.




Fri vers av efemär
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-10 01:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
..åh hej å hå..
that's the real kodak moment.
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

efemär