Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömt nr.2

och jag skulle ha velat
höra till en del
av ditt medvetande
dina sinnen
ditt övervägande

inte ha hört vid
din talförmåga
knappt en aning
till doft
och aldrig bli
en smak på din tunga

bara ljudet av
steg som passerar och
bara överväger
att stanna

endast ha rört
en del av ditt medvetande
en aning av
en tanke
och kanske inte ens
ett övervägande




Fri vers av MLP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-10 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MLP
MLP