Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förlät mig inte, men du är för stolt för att erkänna det




Du säger att allting är annorlunda






















Du säger

Du hade inte stannat
Ditt gamla jag hade flytt sin väg

















Men du har förändrats



















Så du stannar
Trots att jag har felat



























Men jag tror du ljuger




Fri vers av SatansKajal
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-10 20:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
personen ifråga får överbevisa dig, om att denna förlåter dig, och älskar dig
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal