Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Policy

jag är en sil
förstärkt av kaffefilter
processen övervakas
av teleskop
projektledaren i uniform
kontrollerar
mikroskoplinser ingår

jag är en väloljad maskin
larmkod obligatoriskt
inte det minsta korn
av onytta
skall någonsin slinka förbi
så är det skrivet
i säkerhetsföreskrifterna

jag är en industri
ett råd av nämndemän
har svurit sin ed
att detta ting äro av godo
och det som så inte är
är snart förseglat och bränt
en växande askhög under jord




Fri vers av MLP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-10 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MLP
MLP