Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(polstjärnan på morgonsoffornas himlavalv)


En serenad till Yukiko Duke

du tysta under
alltid i samma kavaj
omgivande inkompetens till trots
reciterar du varje stycke
som vore det en vägbeskrivning
till den heliga graal
av litterär upplysning

snöbarn
den som upprätthåller din page
konstant på millimetern
förtjänar ett erkännande
upplöser med ett
tidens lagar






Fri vers av MLP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-26 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MLP
MLP