Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlängtan

När hösten kommer

då är jag redan här



Jag har redan

rest färdigt




När hösten kommer

då allt börjar om

blir nytt

blir som det ska






När hösten kommer




Fri vers av Tea Alex
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-13 11:43



Bookmark and Share


  Emme VIP
Vemodigt vacker
2011-08-13

  Larz Gustafsson VIP
Allt blir aldrig som det ska förrän jag är i himlen.
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex