Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag lider av att se mig själv


Jag vill

Ju mer jag ser mig i spegeln,
ju fulare blir jag
och min bredd växer
för varje gång jag tittar

jag vill inte se ut såhär,
jag vill vara smal
och min kropp är ingenting värd,
men det är väl inte heller jag

jag orkar inte ta tag i träningen,
orkar knappt resa mig upp på morgonen,
men jag lider så otroligt
av att se ut såhär,
jag vill inte mer!

jag vill bara vara lycklig,
kunna tycka om mig själv,
vill få upp mitt intresse igen,
så jag kan se ut så som jag vill

jag vet att det är fel,
att du var hemsk,
men jag önskar att jag fick tillbaka dig
tillbaka ätstörningen,
men att du inte var lika elak
som den gången




Fri vers av Paulis
Läst 313 gånger
Publicerad 2011-08-13 21:51



Bookmark and Share


  EweM
känner igen mig där starkt!..
försök att bygga upp ditt självförtroende! Du klarar det gumman! <3
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Paulis