Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyttja

Glöm inte att jag faktiskt är din vän

Någon som du
trodde jag
värderade något så när

Höll lite kär
ändå.

 

Men du kanske har fått ut

det

du ville ha av mig.




Fri vers av Faktiskt
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-14 03:32



Bookmark and Share


  Mattias C
Kan känna igen mig... fint skrivet.
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Faktiskt