Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
johannes allaverdi inspirade Om poetens intentioner och verkan av dem hos läsaren Bilden illustrerar här på ett perfekt sätt textens budskap


Blommor och bin brukar inte berätta om sex mellan människor (aforism)






adressaten
förstår inte alltid meddelandet

trots att adressen
kan vara nog så riktigt riktad




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-14 08:36



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Ibland vill man inte förstå. Även där har man möjlighet att välja. Som med allt annat i livet :)
2011-08-14

  Nanna X
livet är paradoxalt
dessutom är det vänstertrafik
och fuktig dimma verkar det som
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP