Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt sex är som lava

vårt sex är som lava,
som skogsbränder,
som upprepade vulkanutbrott
sekunderna efter höjdpunkten kysser
hon mig med något
alldeles speciellt i ögonen -
hennes ögonlock vill glida ner,
täcka halva pupillen,
mungiporna vill le och läpparna
och tungan vill ha mer mer mer
och efteråt, när regnet svalkar
och verkligheten brusar och
fönstret slår mot karmen,
när solen gått upp och
klockan blivit sex på morgonen
gör jag henne en smörgås och
följer henne till bussen
vårt sex är som lava,
som en störtande satellit,
som glöd,
men vår obestämdhet är som snö




Fri vers av enheinekentack
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-14 14:51



Bookmark and Share


  amber
Helt underbar.
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

enheinekentack
enheinekentack