Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden illustrerar en morbid datoranvändares 'våta dröm', som har byggt in sin dator i en liten likkista, komplett med skärm, tangentbord och mus. Vilket kan iakttas av envar uppmärksam 'tittare'.


Om reklamen på poeter.se




Innan man loggar in här på poeter.se
står det alltid reklam för ett eller annat
längst ned på sidan.

Ibland handlar det om att man kan vända sig
till ett eller annat nätförlag
för att försöka bli utgiven.

De senaste gångerna har det dock
gjorts reklam för en förmånlig sorts
begravning, vilket inte låter upplyftande.

Själv brottas jag fortfarande med
mitt testamente och vad det skall bli av mig
då jag dör, skänka kroppen till vetenskapen
eller få begravning till havs.

Jag kan tillstå att det känns en smula
avlägset att försöka bli utgiven på något förlag
men ännu något mera avlägset
att jag skulle leva med ena benet i graven.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-14 19:17



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Bra skrivet en text som roar och väcker en del tankar. Själv har jag kommit fram till att delar av mig gärna får gå till vetenskapen medan resterna får begravas i minneslunden. Vad gäller testamente har jag däremot inte kommit så långt eftersom det inte finns så mycket att ärva ännu.
2011-08-21

  Nattsuddan
Men tänk så fantastiskt att få en sådan kista då kan man ju fortsätta att skriva på poeter.se från andra sidan. :) Dvs. Om Gud eller vem det nu är man flyttar in hos har internet...
2011-08-21

  thyra
Så där skulle vi ju ha det när det är dax, som på bilden alltså.
2011-08-14

    ej medlem längre
Din text i all ära, men bilden tar ändå priset! :-)
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP