Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är vad du var

tänkte att
när hormonerna väl stadgat sig
parkerat volvon
skulle väl
den socialt accepterade normaliteten
jämna ut sig
likväl

nehejdu
stämmer de in i kör
från var sin hyresrätt med balkong
nog för att vi slagit oss till ro
inte vilar vi för det
vi skiftar bara form
blir fulare ting

du målar dig vackrare masker
allt gott och väl
fortsätt spela anpassad
sjungande falskt
vi stannar ju här ändå

dina ensliga missfoster
ryggradens hyresgäster




Fri vers av MLP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-15 20:55



Bookmark and Share


  revolver
Fulhet kommer tillsammans med förlusten av sig själv.
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

MLP
MLP