Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppdiktat krig

stridande
inte trotsar du
främmande vidder
dess karga kyla
och stumma själar
för annalkande heder
eller sinnets rekreation;

som vaggning
av upproriska organ
själens filialer

du ockupant
av härjat fiendeland
med svärtade händer
och namnlös armé
inte vandrar du längre
med vitnande knogar
om kvävd kompass;


väderstreck förblir illojala
dina poler aldrig konstanta
och norr leder inte hem




Fri vers av MLP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-26 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MLP
MLP