Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill inte ha ännu en till dag


Inte en till

Jag vill inte sova

vill inte att det blir en ny dag

en ny dag som jag måste kämpa mig igenom




Fri vers av Paulis
Läst 156 gånger
Publicerad 2011-08-16 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulis