Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en man vid vägens slut.

Han är en tid för länge sedan,
en resa bort
och en resa hem.

Han är andra dofter,
i en öppen famn
som aldrig slöts.

Den finns där än

Och även om vi skildes åt
så separeras man aldrig helt
från de som betyder någonting på riktigt.

Det är årsringar som glider isär
och blir till vägar
som bär åt olika håll

En resa bort
och en resa hem

När vägen tar slut är det dofterna
och den öppna famnen
vi minns.






Fri vers av Tina-sol
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-16 17:31



Bookmark and Share


    AA VIP
Vacker text. Minnen förtär men bleknar med tiden bort. Kan dock dyja upp när man minst anar.
2011-08-21

    Max Poisé
Doften är det starkaste av alla minnen. En text att njuta av här och jag finner ro i den. Tack för det
2011-08-16

    Birgersdotter VIP
vacker och vemodig
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol