Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



i väntans

sekunder


av


inifrånkänsla


då nålspetsen fyller

dina spår


i mig


raspar hjärtat minnen


tysta

avlägsna


och du



är alltid




Fri vers av in effigie VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-08-17 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP