Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arg


Ilsk och Pilsk ( Jävligt mycket öl )

I ett massmord ruttnar du bort, kvarlevor av ett ihåligt lik.
Ingen själ kvar endast ilsk pilsk och jävligt mycket öl.

I en självmordsattack med vapen, lik och föruttnelse
ska du leva ilsk pilsk och dricka jävligt mycket öl.




Fri vers av Misantropi
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-18 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misantropi
Misantropi