Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådlös kommunikation



Trådlösa färdas
orden till synes utan
mening faller de
likt ett stilla sommarregn
sträcker ut tungan smakar

försiktigt på dem
tankar kring glädje och sorg
tårar som fått en
ny mening på sin resa
mellan land himmel och hav

förnimmer dina
andetag dina ord med
ett visst obehag
blommorna vissna lägger
en sista ros på din grav




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-18 19:10



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vemodigt, sorgset men ändå fyllt av lättnad. Fint !
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP