Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gissa vilken låt?


I dag är jag en del av dig min älskade

Vilken skillnad en dag kan göra
(24 små timmar)
sol, blå himmel och ny utslagna blommor
där det brukade falla regn

Gårdagen var så grå min älskade
och i dag är jag en del av dig min älskade
mina ensamma nätter är över min älskade
sen du förklarade dig vara min

Herre, tänk vilken skillnad en dag kan göra
(24 små timmar)
det sträcker sig en regnbåge över himlavalvet
himlen stormar inte mer
sen du
sen ljusskenet du skänkte mig, den kyssen o förglömmlig

Det är 7de himlen när du
finner romans på menyn
vilken skillnad en dag kan göra 24 små timmar
och skillnaden är du min älskade.




Fri vers (Fri form) av JohannaMJansson
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-18 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson