Jag leker som jag vill.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag leker som jag vill.




ÄNNU EN NATT BLAND DE LEVANDE DÖDA

här är jag igen

på bästa sändningstid

från en köksstol vid

min dator hemmavid

hallå, afrika!

nu verkar det gå bra

och rwanda har

passerat usa

 

 

kortvågskristendom

du dx:ar dig fram

eldsjön brinner om

napalmen i vietnam

sidensändningar

får andra syssla med

jag briserar för

ett okuvligt besked

 

 

ny våg och ny väg

en ny och levande

anden i min kropp

är uppåtsträvande

sommarpratet har

sin tid, sitt givna rum

det som stannar kvar

är evangelium

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    18/8 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-18 20:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
'nu verkar det gå bra och rwanda har passerat usa' rimmar så bra i mitt huvud att det kittlar till i min mage. Överlag snygga rim. Innehållet tycks mig något kryptiskt, men jag kanske har fel ögon. Dessutom leker du ju som du vill! Skitbra!
2013-02-04

  The One In Blue
Allmänt klockrent måste jag faktiskt säga.
2012-12-14

  Mats Henricson
vackert och rakt med ett väsentligt budskap ! Ny bokmärkning !
2011-08-19

  Måna N. Berger
Här faller jag som en fura för okuvligheten i ditt anrop till och bortom världen!
2011-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Tack. Men jag syftar inte på människorna här på poeter.se
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP