Gåsen på bilden är extrautrustad.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåsen på bilden är extrautrustad.




20/8: Namnsdagslimerick till Bernhard och Berndt

 



 

Hos Bernhard och Bernt i Borås

de har en besynnerlig gås.

Säg "gåsleverpastej"

så nyper den dej

till skydd för båd' lever och krås






Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-20 06:44

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
ja han ser mäkta näbbig ut sannerligen☼
2011-08-20

    ej medlem längre
MMMMMMMMMMMMMMMycket bra Calle!!
2011-08-20

  walborg
Så bra.Det skulle jag också göra om någon var ute efter min lever.
2011-08-20

  Minkki VIP
bra - mycket bättre gåstext än i limericklåten Molasses (på 50-talet;)
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP