Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av vissa medikamenter

 

 

En yngling med rot i Gunilse

som sökte sin libido tillse

genom att provsmaka

afrodisiaka

i droger gick fullständigt vilse.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-20 18:27

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
farligt att tro att man inte duger...
2011-08-20

    Bodil Sandberg
uscha ja så kan de gå när man inte har nåt för-stånd!
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP