Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två fundringar



Men eller minnen
för livet skillnaden är
relativt hårfin
ormen kan ömsa skinn vi
kan bara gå vidare


********************


Rädslan ett försvar
fobin rädslan tar makten
över försvaren




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-21 11:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En gång när Agnetha satt i badet och tvättade sig med tvålen kom hon att tänka på hur ormen ömsar skinn, för under handen kände hon i sitt gnidande hur gammal hud och smuts skavdes av i små smala korvar. Då kände hon sig besläktad med hela världens ständiga föränderlighet.
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP