Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektionen

Smultronröda läppar målar jag
när sommarlängtan blir
för stor

Blomsterkransen som pricken över i

Spegeln återreflekterar minnesbilden
av en varm midsommardag


-så överlever jag kallaste da\'n...




Övriga genrer av Sara S
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-01-06 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara S
Sara S