Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla Gud. Jag lägger detta i Dina händer.


Skuld och skam

Så många samtal

som skulle ändrat karaktär

om jag trott på mig själv

om inte du

varit där



Så många sociala sammanhang

jag kunnat delta i

om inte klorna suttit fast i mig

om inte du tagit liv ifrån mig



Du är osynlig och lömsk

jag lägger allt på Guds lamm

Jag orkar inte gråta mer

jag orkar inte känna skam





Fri vers av Tea Alex
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-23 08:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"And the shame was on the other side" (David Bowie)

Vi har en åklagare, men också en försvarsadvokat.
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex