Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser jag kärlek

När jag så vaknar

ur en känsla av

maktlöshet och skam

ser jag möjligheter

istället för hinder

ser jag kärlek

istället för skuld




Fri vers av Tea Alex
Läst 174 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-23 10:28



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart
2011-08-29

  Lars Hedlin
VAckert
2011-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Se på Honom som är trons fullkomnare och hövding.
2011-08-23

    Max Poisé
Konstigt hur två till synes likadan dagar kan ha en sådan åverkan på ens kapabilitet.

Snyggt!
2011-08-23

  blaite
De e nog så livet ska se ut enligt regelboken
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex