Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lesserwisser

 

Är en

besserwisser

någon som

vet mycket

eller någon

som måste stoltsera

med sina kunskaper?

 

Inte vet jag.




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-23 19:32

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Försökte mig på trippelinori - med fatalt resultat som följd!
2011-08-25

  Carl O Andersson
Känner jag Herr Författare rätt, så är rubriken skriven så med avsikt
2011-08-24

  Minkki VIP
Mr Lindemann, Mr Lindemann!

o fasa, vilken skamlig nesa
att Minken inte skriva kan
två n som slut på Lindeman!
nu får han åt mig fräsa...
2011-08-24

  walborg
Nytt ord!!! Lesserwisser! En rolig omskrivning för en Besserwisser.
2011-08-24

  Minkki VIP
Men högt värderade Mr Lindeman - det heter å det klaraste eller på det klaraste, inte och det klaraste...
es kommt in die besten Familien vor;)

den gode och godmodige (c) anakreons fingrar flyger som svalor över tangenterna och landar ibland på ett v eller w eller på något annat ställe som det inte var meningen... så gör också minktassar, även om de är lite trögare i flykten - dessutom kallar han sig själv ödmjukt Lesserwisser

(och jag hittar inte copyrighttecknet, så (c) får duga:-)
2011-08-23

  Mr Lindemann VIP
Nu måste jag och det klaraste klargöra och verkligen rätta till ett misstag här!
Det heter "Besserwisser" och inte "Besservisser"!
2011-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Ibland båda delarna. Som Sheldon i "Big Bang Theory".
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP