Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FURUVIKSPARKEN VÅREN 1980

vi hade hunnit fram till våren

men inom oss så bar vi spåren

av vinterdagar då vi formats

det hade sjungits, skrattats, gormats

vi hade hunnit fram till våren

de där neonfärgade åren

då allt var elektrifierat

och livet multikolorerat

vi hade morgonen i sinnet

de mörkblå nätterna i minnet

vi hade lämnat barnalbylen

piranhas färglade vinylen

och nu blev stora scenen plattform

för en ackumulerad nattstorm

som bar på havssalt, kamp och solsken

från fyra vilda på en stor scen

 

 

LARZ GUSTAFSSON    22 & 24/8 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 627 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-24 07:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter som härliga minnen ;)
2011-08-25

  Måna N. Berger
Minnesvärda dagar! beskrivet så det känns hur det var.
2011-08-24

  anits VIP
Mycket bra skrivet om en stor händelse
en gång
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP