Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suck



Tyngdlagen



Att ligga kvar i sängen



Fundera på meningen med livet
Komma på lösningarna till alla världens problem


Låta tankarna vandra som de vill
Hoppas att de återvänder


Eller bara räkna sprickorna i taket



Åh älskade tyngdlag
Varför kämpa mot den?




Fri vers av SatansKajal
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-24 21:21



Bookmark and Share


  pixter
eller hur?... bra text ^^
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal