Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om läsarens tolkningsföreträde




Det osagdas styrka


Lyssna och hör

tystnaden tala

sanningens språk

mellan varje rad.

 

Upptäck en kör

som kan sinnen hugsvala

skimrande dimstråk

blir ohörd ballad.

 

Öppna ditt känsliga sinne

för budskapen, dolda därinne.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-25 09:00

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Livskraft strömmar ut ur dessa ord.
2011-08-25

  Minkki VIP
mitt i allt skojfriskt limerickande - "skimrande dimstråk"
din penna är i alla genrer mästerlig (för inte kan man väl tala om tangenthantering, banalt, vid beröm av ditt poetiska språk?)
2011-08-25

  Carl O Andersson
Lyssnar till texten
och dess melodi
söker behålla kontexten
ämnar ej den låta mig gå förbi.
Ehuru jag ej är som Arne Beurling
duktig på chiffer och dylika ting
men vet att bak orden Du har
väl gömt, på olika gåtor Ditt svar.
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP