Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från arkivhyllan




Toapoesi i Famagusta

 

"Turkcyprioter! 

Grekcyprioter!

Orden beskriver

ett slags idioter

som inte inser

att fred är det bästa.

Riv alla gränser!

Enas och festa!

Även på Cypern

är livet för kort

för att på osämja

dumt slarvas bort!"

 

(Fri översättning av en toatext jag

ärligt talat inte förstod ett ord av)

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-26 09:44

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Fint som snuse översatt från toahuse!
2011-08-26

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker att sådana texter
som hittas på toa, toa, toa
bör lämnas åt väder och vind
åt det oblida ödet sitt

tänk om alla som hittade
sådan poesi skulle ut den
hoa, hoa, hoa så där som du
då du tog dig din ödesritt
2011-08-26

  Cris
Aha. Du tolkade toatexten på ditt vis alltså
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP