Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske inte världens bästa, skrev när jag var ungefär tio år så det kanske är förklaringen


Solens ljus

En glänsande strimma
En strimma av ljus
Skiner i havet
I havet som är stilla
Stilla som marken
Där gräset växer grönt
Blommorna lyser i gräset
Gult som solen
Rött som kärleken
Blått som havet
och vitt som lammets päls
I solens glänsande ljus!




Fri vers av Sihnsai
Läst 573 gånger
Publicerad 2006-01-06 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sihnsai
Sihnsai