Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitulation



Mot åldrandet gör människorna

fåfänga attacker

men inser sedan lugnt

att även skymningen är vacker.




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-27 02:16

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
läste inte rimmen då innebörden tog över stiligt
2011-11-30

  walborg
Så bra Calle!
2011-08-27

  Alva Johnsson VIP
Vacker upplevelse i
både ord och bild.
Biokmärker
2011-08-27

  Yrre VIP
j detta var verkligen så vackert och ljuvligt skrivet så att jag nästan längtar :D
2011-08-27

  Carl O Andersson
Underbar metafor av Herr Mossberg
2011-08-27

  Monika A Mirsch VIP
inget är så underbart mjukt som skymningen - hurra för den!
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP