Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom mina ögon döljer sig en gäspning

bakom ögonen
döljer sig en gäspning
ett stort gap

utanför fönstret
grått av avgaser
även grått av regn

en lördag morgon och det
flyktar fukt i luften
jag har mig själv bredvid

orken har jag kvar
i sängen
sömnen för fattig

energin för svag
bakom mina ögon
döljer sig en gäspning




Fri vers av tapetklister
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-27 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tapetklister