Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrivbrist, jag saknar mina skrivande fingrar

hur gör ni
när inspirationen till att skriva rymmer sin kos
när den leker kurragömma men vägrar fritt fram?

jag saknar mina snabba spelande skrivande fingrar över tangentbordet
skrivandet som går snabbare än tanken och plötsligt finns där ord och meningar, betydelser liknelser metaforer historier
som bara uppenbarar sig för mig

det är länge sen nu

och jag saknar det
jag saknar den
den skrivande delen av mig

hur gör ni?




Fri vers av tapetklister
Läst 290 gånger
Publicerad 2011-08-27 11:54



Bookmark and Share


  träsnidaren
Känner igen mig i detta. Det är jobbigt!

Jag skriver av mig allt jag har inombords och försöker formulera om det. Igen och igen.

och igen :-)
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

tapetklister