Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att veta att det kan hända något.


Varslan om starka strömmar

kalla brisar blåser in mot stranden
känsla av fara varslan om starka strömmar
som vid frivillig tidpunkt kan komma
vinden mojnar vattenytan är stilla
precis som lugnet före en storm
en ro med en viss föraning om att
havet kan bli vilt och vågorna skumma

den oroskänslan brukar oftast stämma
men mellantidens längd varar olika länge




Fri vers av Elin E
Läst 206 gånger
Publicerad 2003-10-15 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E