Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som svårt att bära klocka med armband av metall och boett av en allergiframkallande legering kan prova med att klippa av den ringformade öppna änden på en strumpa och ha den på armen, med klockan ovanpå.


Tips till den som bär armbandsur eller som bär kärleken inom sig.







Ibland kan uppmärksamheten från en annan människa upplevas som att bära ett klockarmband som stramar och biter in i skinnet för att armbandet lämnar för litet utrymme för armens blodgenomströmningen.

I början är allting rätt fint, frid och fröjd råder i kärleksförhållandet. Men så litet i taget stryps tillgången på frihet. Som om syret börjat minskas så att man sakta kvävs.

Vilket kan bero på att den som stryper tillförseln för den andra har dåligt självförtroende och bär på en övertygelse att det går att kontrollera en annan människas kärlek och närvaro.

Problemet med att försöka kontrollera andra människors tillvaro är att tillvaron för dessa blir alltmer förpestad och är början till slutet på förhållandet dem emellan.

Om man däremot försöker visa hänsyn, respekt och söker hålla förhållandet på en nivå där man känner att båda får vara sig själva, med egna bibehållna såväl vänner som intressen. Samt även uppmuntra sådant, då har förhållandet en god chans att hålla.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-29 19:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Då det kommer till nötallergi, se till att det inte får nöta på kärleken. (Fullkomligt extra onödigt meddelande från Onödighetscentralen. Vad egentligen skulle stå här var att strumpan bör klippas uppifrån och ned cirka 8 cm samt vikas dubbel. Samt nästas ihop för hand eller sys på maskin, med val av söm på ratten väljaren. Dubbelradig enkelsöm för god fasthållning). Sedan är det bara att fästa handledsuret ovanpå, när 'strumpebandsorden' sitter på just handleden.
2022-09-13

    Birgersdotter VIP
så sant...bra skrivet
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP