Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte orka göra något.


I saknad av kraft

gnistrande silver och skinande guld
om jag bara kunde nå med handen
men avståndet är alldeles för långt

varma vindar och en lugn plats i lä
om jag bara orkade gå stegen dit
men tyngden har blivit för stor

en värld där ljuset kan få liv
om jag bara orkade finna den
men hoppets låga flämtar

vägen bort ifrån min ensamhet
om jag bara orkade ta den
men så stark är jag inte




Fri vers av Elin E
Läst 212 gånger
Publicerad 2003-10-15 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E