Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt som syns är inte sant.


Gnistrande glasbubbla

en bubbla av glas gnistrande utav solljus
vacker men allt ljus är inte sanning
den skimrar och glänser men baksidan ser ingen
där är solljus bara en dröm och illusion
och mörkret den allra vanligaste nyansen

den världen upptäcker bara den som
kan se närmare
och klarar av att ta emot den bilden




Fri vers av Elin E
Läst 222 gånger
Publicerad 2003-10-15 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E