Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukost vid höstens startpunkt

Tidig morgontaxi


Café Broströms

nästintill stationsläge


Packning

upp för trappan


Te med mycket mjölk tack

ja ett ägg

vill jag ha också


Precis


Tända ljus

mot hösthimmel

höstluft som viskar

om vågade samtal

om trevande samtal

om villovägar

och om nyfunna stigar


Möt mig där hösten börjar

möt mig på Broströms café




Fri vers av Tea Alex
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-02 13:18



Bookmark and Share


  Zelogath
Låter som ett spännande möte
Lite mystik
Och mys
Passande användarnamn
Har du också
Bravo!
2011-09-03

  Larz Gustafsson VIP
Suveränt!
Påminner mig om "Rialto" med Lundell.
2011-09-02

  cilax VIP
och vågade dikter :)
Snyggt
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex